loading
Az Opel Puchele Márkaszerviz története rövidenA cég gyökerei 1968-ra nyúlnak vissza, amikor is Puchele Péter autószerelő mester, cégtulajdonos kisiparossá vált. Ekkor Ő volt az első autószerelő egész Dél-Pesten. Telephelye akkoriban még Soroksáron, a Láva utcában volt. A kezdetekben Opel és Ford típusú személygépjárművek javításával foglalkozott.

Az 1972-es év meghatározó volt a vállalkozásban. Ekkor 13 kilógrammnyi szakkönyvet és mikrofilmet hozott a Németországbeli rüsselsheimi Opel gyárból. Ez nagymértékben hozzájárult a márka mélyreható megismerésében és ettől az évtől kezdve már csak Opel gépkocsik szervizelését végezte.

1974-ben kapcsolatba került Göppingenben a Stritzel céggel, ahol rendszeres továbbképzéseken vett részt. Az alkatrészellátás is innen történt, a megbízásukból pedig elsőként Ő végezte a magyarországi autók garanciális javítását. Később közelebbi kapcsolatokra is szert tett és szerződést kötött a bécsi Opel Beyschlaggal. Innen már napi rendszerességgel kapta az alkatrészeket, valamint a szakmai információkat.

Az évek során több mint ötven tanuló fordult meg a szervizben, sőt szakmunkás vizsgáztatások is folytak. A jelenlegi szerelőgárda részben azokból a személyekből áll, akik tanulóidejüket itt töltötték el.

Puchele Péter 1990-ben a Kiváló Kisiparos Kitüntetés Arany Fokozatával lett kitüntetve.

Az egykor háznál lévő kis műhely fokozatosan kinőtte magát, így 1995-re megépült az Ócsai úti korszerű szerviz. A vállalat 2005-ben szerződést kötött az Opel Southeast Europe Kft.-vel. Azóta a családi vállalkozás, mint hivatalos Opel Márkaszerviz tevékenykedik.

Márkaszervizünk a kor igényeinek eleget téve folyamatos fejlesztés alatt áll: 6 szerelőállás, egy autóvillamossági/elektromos gépjármű, valamint további 3 karosszériaállás és fényezőkamra várja az Ügyfeleket. A cég fejlődésével párhuzamosan az alkatrészraktár is folyamatosan növekedett.

Ifj. Puchele Péter gépészmérnök 2012-től aktívan, édesapjával karöltve azon dolgozik, hogy öregbítse a cég hírnevét és gyarapítsa elégedett Ügyfelei sorát.

 

Puchele Péter Puchele Péter szervize
   
Puchele hivatalos Opel márkaszerviz
Ugrás az oldal tetejére