loading
Opel gépjármű esetén:


Opel típusú gépkocsik teljes körű garanciális és garancián túli szervizelése.
Az Opel gépkocsik szervizelésére, javítására szakosodott márkaszervizünk az Opel gyár által előírt célszerszámokkal, műszerekkel rendelkezik, amelyek biztosítják az igen szigorú minőségi elvárásokat.


Opel gyári és után gyártott alkatrészek kereskedése
Raktárunkban megtalálható az Opel alkatrészek széles skálája. Azokhoz a problémákhoz, melyek rendszeresen, legalább havonta előfordulnak, tarunk raktáron alkatrészeket. Azt, ami esetleg nem található meg nálunk, alkatrész-forgalmazó partnereinktől rövid határidővel, akár pár órán belül kedvező áron beszerezzük.

Ezenfelül forgalmazunk még téli-nyári gumiabroncsokat, keréktárcsákat, autóriasztókat, indításgátlókat és váltózárakat.


Foglalkozunk továbbá gyári tartozékok és kiegészítők beszerzésével és beszerelésével, melyek segítségével személyre szabhatja és egyedivé varázsolhatja gépkocsiját.Opel garancia hosszabbítás

Lehetősége van nálunk a még garanciaidőn belüli gépkocsijára az eredetileg adott 2 éven felül plusz 1, illetve 2 év garanciát vásárolnia. A szolgáltatásnak köszönhetően Önnek nem kell aggódnia a további garanciaidőn belüli esetleges meghibásodások szervizköltsége miatt.


Opel Puchele Márkaszerviz Opel Puchele MárkaszervizTovábbi szolgáltatások minden gépjárműtípusra:


Műszaki vizsgáztatás személy- és tehergépkocsikra 3,5 t-ig

A vizsgáztatás helyben történik, saját vizsgabiztossal, minden munkanapon, kedvező áron.


Futómű mérés, állítás

Műhelyünk a jelenleg kapható egyik legmodernebb futóműállító műszerrel rendelkezik! A kerekekre szerelt reflexiós felületeket 3D kamerák segítségével nézi, és a vetületi méretekből rendkívül gyorsan és pontosan megadja a futómű nevezetes paramétereit.


Europe Assistance hosszabbítás, kötés

Magyarország és Európa 31 országában a nap 24 órájában igényelhető gépkocsi segélyszolgáltatás.


Gumiszerviz, nitrogénes kerékfeltöltés

A nitrogénnel töltött abroncsok hosszú távon is stabilan tartják a beállított nyomást, a levegőnél kevésbé reagál a hőmérsékletváltozásra és lassabban diffundál át a gumiköpenyen, valamint megvédi a felniket a korróziótól.


Klímaszerviz, ózonos szag- és gombamentesítés

Az ózon fertőtlenítő hatása segítségével elpusztítja a klímarendszerében megtelepedett gombát és penészt, közömbösíti a kellemetlen szagokat.


Lengéscsillapító- és fékmérés

Külön bejelentkezés nélkül, pár perc alatt megmérjük gépkocsija lengéscsillapítóinak és fékeinek állapotát.
Ugrás az oldal tetejére